Skip to content

Review Mengenai Sistem Kedai Online Niagakit

Mac 18, 2010

Oh.. tajuk pun sudah jiwang semacam saja. Apakah ini merupakan post-ku yang paling romantis? Oh.. (saya sudah tersampuk dengan tagline Labanon ini). Siapa Labanon? Boyfriend Si Niagakit tu la.. benci I huh.. :p

Ini mengenai perniagaan menjual produk fizikal sendiri. Kedai online sendiri. Iya.. kedai anda. Kalau di dunia offline – lot kedai la. 

Jadi kali ini saya mahu bercerita sepintas lalu mengenai buah hati rebutan para pemilik perniagaan di Internet. Seorang awek yang chantek ehem..ehem.. Namanya cik Niagakit.

Cik Niagakit ini sebenarnya salah satu sistem kedai online yang terawal di Malaysia. Baiklah.. saya serius bercerita kali ini. Sistem kedai online Niagakit ini dibangunkan oleh usahawan internet (Team Flarebiz) untuk membantu individu yang berminat untuk menjual produk mereka secara online. Hanya usahawan internet yang sebenar memahami apa yang diperlukan oleh seseorang individu untuk menjual produk secara online. Dengan sistem Niagakit semuanya menjadi mudah dan ringkas. Pengguna boleh melakukan semuanya sendiri bermula dari menyenaraikan produk sehinggalah memproses tempahan. Para pengguna juga tidak perlu lagi membazir masa dan wang ringgit untuk memilih sistem kedai online yang selaras dengan kehendak pasaran tempatan.

Saya terpaksa mengatakan jika anda benar-benar mahu membina satu perniagaan yang kukuh di Internet, anda memerlukan satu sistem kedai online yang mantap dan memenuhi hampir kesemua keperluan pelanggan anda. Dan niagakit pula menepati keperluan anda sebagai peniaga. Ya.. saya tahu anda masih ragu dan kurang percaya bukan? Jadi lihat di bawah, sama ada soalan anda terjawab atau tidak. Bukan saya yang jawab soalan tu. Boyfriend si Niagakit tu yang jawab. Hehee.. Jika masih ada yang anda musykil. Letakkan saja pertanyaan anda di ruangan komen ya.. kali ini saya yang tolong jawab.

*Sila lawati blog rasmi kami untuk review penuh tetapi santai mengenai Niagakit ini.. 🙂

Advertisements

From → Uncategorized

Tinggalkan Komen

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: