Skip to content

Masih Keliru Autoresponder Manakah Yang Terbaik?

Mac 6, 2010

Teknik Pemasaran Emel sudah seringkali dinyatakan sebagai salah satu teknik pemasaran terbaik bagi setiap Usahawan Internet. Tidak dinafikan juga ia adalah salah satu teknik Killer yang pastinya menjamin pulangan yang lumayan hanya dengan menghantar emel sahaja, yang penting jika ia kena pada caranya!

Ramai PAKAR usahawan internet, jika ditanya apakah teknik yang mereka gunakan untuk menghasilkan jualan yang begitu banyak dalam tempoh yang berterusan?

Sudah pasti, salah satu tekniknya adalah Teknik  Pemasaran Emel (Email Marketing).

Namun begitu, sebelum melakukan teknik pemasaran emel ini, perkara utama yang paling penting yang perlu kita lakukan ialah Melanggan Autoresponder.

Saya pasti, ramai lagi di antara kita yang masih keliru untuk menentukan Autoresponder yang manakah yang sesuai untuk digunakan bagi tujuan pemasaran emel ini?

Bukankah begitu?

Ada yang masih ragu-ragu lagi sama ada ingin melanggan Autoresponder berbayar ataupun yang percuma sahaja. Apabila melanggan Autoresponder berbayar, sudah tentulah ia memerlukan Kos yang agak mahal, tetapi jika melanggan Autoresponder Percuma, tiada sebarang bayaran langganan yang diperlukan.

Sedarkah kita apa sebenarnya kelemahan Autoresponder Percuma ini? Adakah ia adalah pilihan terbaik jika ingin memulakan Teknik Pemasaran Emel ini?

Bagaimana pula dengan Autoresponder Berbayar? Berbaloi kah melabur wang untuk melanggan autoresponder ini? Jika persoalan-persoalan di atas bermain di minda anda, saya amat menyarankan agar anda memiliki Ebook Panduan Autoresponder yang baru sahaja dihasilkan oleh Rahman Basri.

Saya telah pun membaca ebook percuma saudara Rahman ini dan mendapati ia sungguh menarik kerana penulis berkongsi pengalaman beliau semasa melanggan Autoresponder percuma sehinggalah ke Autoresponder berbayar.

Bagi anda yang telah pun melanggan Autoresponder sebelum ini pun, ebook ini sangat sesuai buat anda, kerana pada bab terakhir, penulis mengupas dengan lanjut beberapa alternatif mengekalkan subscriber asal anda jika ingin beralih ke autoresponder yang lain.

Advertisements

From → eBook Percuma

Tinggalkan Komen

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: