Skip to content

Senjata Misteri Para Perwira Internet

Februari 23, 2010

Jika sebelum ini, dunia usahawan internet digemparkan dengan kemunculan Ebook Rahsia Kerajaan yang ditulis oleh Tuan Jamaluddin Bahari aka JaMaL.

Apa yang menariknya, di dalam ebook ini, beliau telah mengupas beberapa teknik pemasaran affiliate yang berkesan di dalam menghasilkan jualan bagi produk-produk affiliate.

Saya telahpun memiliki ebook ini beberapa hari lepas, dan saya agak tertarik dengan modul Pemasaran Emel yang dikupas Tuan Jamaluddin.

Serius..Sungguh menarik!

Saya mendapati, perbincangan berkaitan teknik pemasaran emel ini adalah suatu perbincangan yang cukup bagus dan menarik.

Dan terbaru ini, Saudara Rahman Basri juga menghasikan satu lagi ebook Panduan Autoresponder, yang boleh saya katakan sebagai pelengkap Modul Pemasaran Emel bagi Ebook  Rahsia Affiliate Kerajaan tersebut.

Ebook Panduan Autoresponder ini menerangkan dengan jelas bagaimana ingin melanggan Autoresponder Berbayar, di samping mengupas beberapa perbezaan antara Autoresponder Berbayar yang sering digunakan oleh usahawan internet.

Beberapa tips pemasaran emel juga turut dikongsikan. Dan yang menariknya ialah Ebook ini PERCUMA sahaja..

Jadi kenapa post ini dinamakan senjata misteri para perwira Internet? Soalan yang baik. Hehehe.. Inilah senjata rahsia bagaimana otai perniagaan Internet dengan mudahnya memasarkan sebarang produk. Apa produk pun tak kisah. Rahsianya bukan pada produk. Tapi pada kredibiliti dan senjata ini..

Jumpa lagi di lain post.

Advertisements

From → eBook Percuma

Tinggalkan Komen

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: